Tutustu minuun

Mitä Leppänen tekee

No sehän tekee melkein mitä vaan...

Päivätyöni on palvelupäällikkö it-alalla. Työarkeni hektisyyden vuoksi pääni kaipaa omaa puuhastelua, jonka myötä olen väkerrellyt kaiken näköistä. Käsillä tekeminen auttaa nollaamaan päätä.

Neulomisen osalta kaikki alkoi yhdestä mökkiviikonlopusta ystävän kanssa.
Hänellä oli lankaa ja puikot mukana, siitä syntyi oma kipinä aloittaa neulominen.
Viikonlopun jälkeen menin kauppaan ostamaan puikot ja langat, tekniikka hiukan ruosteessa lähdin toteuttamaan ensimmäisiä sukkia. Tuloksen miellyttäessä omaa silmää, tein tietenkin sukkia lahjaksi ja harjoittelin tekniikkaa. Sukkien kysyntä alkoi kasvaa. 

Miehen kanssa toteutettu iso taloremotti toi esiin myös puukäsityön innon, niinpä rakensin remontin rauhoituttua meille sängynpäädyn ja avainnaulakon sormipaneelista. Remontti kun opetti miten sirkkelillä ei katkota sormia ja mikä ruuvi on mihinkin tarkotukseen paras.

Olen viimeisen 10 vuoden aikana koonnut intohimoisesti Ikean huonekaluja, lähipiirissä tiedetään kenelle huonekaluostoksien jälkeen soitetaan. Tästä myös miehen siskon innoittamana syntyi idea alkaa lähipiiriä kauemmas tuottaa huonekalujen kasauspalvelua. 

Tämän kaiken yhteen niputtamalla voin tuottaa käsitöitä ja kasauspalvelua ihan kenelle tahansa, teen tuotteet täysin kotimaisista raaka-aineista ja palvelu on taatusti innokasta ja tehokasta. Tärkeintä minulle on tyytyväinen asiakas.

Mikään ei estä laajentamasta asiakkaan tarpeen mukaan palvelua myös muihin kohteisiin, kuten siivoamiseen, ikkunan pesuun, maalaamiseen tai kauppapalveluun. Vitsinä joskus heitinkin, että aloitan vaikka aviomiespalvelun, koska ruuanlaittajaksi minusta ei ole.

Päivätöitäni en ole hylkäämässä, tämä on vain lisä sen ohelle. Olen kaikelle tulevaisuudessa avoin, joten ei kun tuulta päin!


Miltäs Leppänen näyttää?

Samalta kuin muutkin